Alarmsysteem particulier

Alarmsysteem particulier

Steeds meer particulieren kiezen er voor om een alarmsysteem in hun woning te plaatsen. en dat is niet zo gek ook. Er vinden in Nederland nog steeds ongeveer 55.000 woninginbraken per jaar plaats. Omgerekend betekend dat dat er iedere 10 minuten een woninginbraak plaatsvindt in Nederland. Toch neemt het aantal woninginbraken behoorlijk af de laatste jaren. In 2012 waren er nog 92.000 woninginbraken. De daling heeft voornamelijk te maken met diverse initiatieven die door bewoners en wijjkagenten zijn opgezet zoals bijvoorbeeld de Whatsappgroepen maar ook de stijging van het aantal alarmsystemen in de woningen heeft hieraan bijgedragen.

Vroeger waren vanwege de hoge kosten alleen bedrijven en dure woningen beveiligd met een alarminstallatie. De laatste jaren zijn de kosten van een alarmsysteem voor particulieren sterk gedaald. Er zijn diverse beveiligingsbedrijven die een totaalpakket aanbieden. Je betaalt dan een paar tientjes per maand en daar zit zelfs opvolging van een surveillancedienst bij een alarmopvolging bij in. Een bekend bedrijf die dit concept aanbied is Verisure. Je kunt hier vrijblijvend een offerte opvragen. Als je hier interesse in hebt klik dan op onderstaande link:

Verisure

De mogelijkheden zijn hier onder andere: inbraakbeveiliging, opvolging door surveillancedienst, fotodetectie bij alarm, realtime foto’s bekijken, rookmelders, te bedienen met een app op je telefoon, een SOS-knop, aansluiting op eigen alarmcentrale en uiteraard de installatie van het systeem in uw woning.
Uiteraard zijn er nog meer bedrijven die een compleet pakket aanbieden. Zoekt u maar eens op Google.

Uiteraard zijn er ook bedrijven die beveiligingssystemen verkopen die u makkelijk zelf kunt installeren en zonder opvolging van een surveillancedienst. U ontvangt dan een melding op uw telefoon en kunt dan zelf direct actie ondernemen door te alarmeren. De keuze hierin is enorm en u kunt dit pakket zelf steeds verder uitbreiden. Bij zulke systemen investeerd u zelf maar heeft u geen maandelijkse kosten. Ook hierin zijn de prijzen enorm gedaald de laatste jaren. Kijkt u eens op de website van Home8-alarm. Zij bieden ontzettend veel mogelijkheden aan. Klik eens op onderstaande link om hun webite te bekijken:

Home8-alarm

Uiteraard zijn hierin ook meerdere bedrijven die dit aanbieden. Zoek maar eens op Google.

Om meerdere vrijblijvende offertes te ontvangen kunt u uw wensen doorgeven via maatwerk aanvraag op onze website.

Klik hiervoor op de volgende link: maatwerk aanvraag.

Heeft u zelf ervaringen met een bepaald systeem? Laat gerust hieronder een berichtje achter.

 

Woonhuis beveiliging

 

Beveiligingsplein

    Geef een reactie