Beveiligingsbedrijven

Vacatures plaatsen:

Om gebruik te maken van alle functionaliteiten dient u eerst een gratis account aan te maken. Vervolgens kunt u gratis al uw vacatures plaatsen met betrekking tot de beveiliging. In uw eigen vacature dashboard kunt u de vacatures wijzigen en verwijderen.

Werkzoekende bekijken:

Als u een account heeft aangemaakt heeft u ook toegang tot de mensen die op zoek zijn naar werk. Indien u interesse heeft kunt u contact met hen opnemen.

Contactgegevens op website:

Alle beveiligingsbedrijven kunnen gratis hun contactinformatie op de website laten vermelden. Neem hiervoor contact met ons op middels het contactformulier.

Ad-hoc opdrachten:

Als u een account heeft aangemaakt dan heeft u toegang tot dit gedeelte van de website. Hier vindt u bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke beveiliging. Vervolgens kunt u hier op reageren en een offerte uitbrengen. Geef je op voor ons “opdrachten alarm” om direct per mail op de hoogte gebracht te worden bij een nieuwe aanvraag.

Maatwerk:

Als u een account heeft aangemaakt dan heeft u toegang tot dit gedeelte van de website. Hier vindt u bedrijven die op zoek zijn naar beveiliging voor een langere periode. Tevens vind u hier particulieren die op zoek zijn naar een alarmsysteem voor hun woning. Vervolgens kunt u hier op reageren en een offerte uitbrengen. Geef je op voor ons “opdrachten alarm” om direct per mail op de hoogte gebracht te worden bij een nieuwe aanvraag.

Gastblog:

Het is nu ook mogelijk om een gastblog op onze site te laten plaatsen. Hiermee zet u uw bedrijf extra in de schijnwerpers. Deze blog is dan te lezen op deze website en op onze Facebook pagina. Neem eens een kijkje in ons Blog om te zien hoe dit er uit komt te zien. Bij interesse neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Werkzoekenden 

Als werkzoekende hoeft u geen account aan te maken.

Gegevens plaatsen:

Bent u op zoek naar werk in de Beveiliging? U kunt uw gegevens en cv middels het formulier uploaden. Uw gegevens zijn alleen zichtbaar voor de aangemelde Beveiligingsbedrijven. Zij kunnen dan contact met u opnemen.

Vacatures bekijken:

Als u op zoek bent naar werk in de Beveiliging dan kunt de vacatures die op onze website zijn geplaatst bekijken. Indien u interesse heeft kunt u direct solliciteren.

Zzp’ers 

Zzp’ers kunnen ook een account aanmaken.

Ad-hoc opdrachten: 

Als u een account heeft aangemaakt dan heeft u toegang tot dit gedeelte van de website. Hier vindt u bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke beveiliging. Vervolgens kunt u hier op reageren en een offerte uitbrengen. 

Gegevens plaatsen:

Als zzp’er kunt u net als werkzoekende ook uw gegevens plaatsen. U kunt uw gegevens middels het formulier uploaden. Uw gegevens zijn alleen zichtbaar voor de aangemelde Beveiligingsbedrijven. Zij kunnen dan contact met u opnemen. 

Contactgegevens op website:

Alle zzp’ers kunnen gratis hun contactinformatie op de website laten vermelden. Neem hiervoor contact met ons op middels het contactformulier.

Particulieren

Bent u als particulier op zoek naar een alarmsysteem of andere vorm van beveiliging? U kunt ook het formulier invullen onder het kopje “maatwerk”. Aangemelde beveiligingsbedrijven kunnen u dan een aanbieding doen.